Разлика помеѓу преработките на „Податотека:Исцелител.jpeg“

{{Податоци за неслободна слика |Опис = Плакат за „Исцелител“ |Извор = http://www.imdb.com/title/tt7610008/ |Дел = |Ниска_резолуција = |други_информации = }} {{Об...
({{Податоци за неслободна слика |Опис = Плакат за „Исцелител“ |Извор = http://www.imdb.com/title/tt7610008/ |Дел = |Ниска_резолуција = |други_информации = }} {{Об...)
 
(нема разлика)