Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

+лиценца
(→‎Creative Commons слики: + cc 3.0 верзиите)
(+лиценца)
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:САД-влада-НАСА|САД-влада-НАСА]]<nowiki>}}</nowiki>
{{САД-влада-НАСА}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Јд-ЦИА|Јд-ЦИА]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Јд-ЦИА}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Јд-корисник|Јд-корисник]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Јд-корисник}}