Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани/евиденција/C1600: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
{{:ВП:УНЗ|C1600}}
{{:ВП:УНС|Санта Марија (вулкан)||||нова статија}}
{{:ВП:УНС|Агуа (вулкан)||||нова статија}}
{{:ВП:УНС|Фуего (вулкан)||||}}
{{:ВП:УНС|Колима (вулкан)||||}}