Nk

Нема измена во големината ,  пред 4 години
с
Заштитена „Корисник:Nk“: Зачестен вандализам ([Уредување=Допуштај само автопотврдени корисници] (бесконечно) [Преместување=Допуштај са...
(Откажано уредувањето 3656058 на уредникот Ehrlich91 (разговор))
с (Заштитена „Корисник:Nk“: Зачестен вандализам ([Уредување=Допуштај само автопотврдени корисници] (бесконечно) [Преместување=Допуштај са...)