Разлика помеѓу преработките на „Општина Пехчево“

с
 
== Надворешни врски ==
* [http://abvwww.pehcevo.gov.mk/company.aspx?id=14898 Портал на Општина Пехчево во „АБВ - деловен именик“]
* [http://www.pehcevolgrrpehcevo.govweebly.mkcom СајтЛокална нагрупа Општиназа рурален развој на Пехчево]
* [http://www.lgrrpehcevo.weebly.com Локална група за рурален развој Пехчево]
 
{{Мак-никулец}}
 
{{Населени места во општина Пехчево}}
{{Општини во Република Македонија}}
{{Општина Пехчево}}
 
[[Категорија:Општина Пехчево|* ]]
[[Категорија:Општини во Македонија|Пехчево]]