Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани/евиденција/C1600: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
{{:ВП:УНС|Колима (вулкан)||||}}
{{:ВП:УНС|Тефра||||}}
{{:ВП:УНС|Транс-мексикански вулкански појас||||}}
{{:ВП:УНС|Шаблон:Вулкани во Централна Америка||||}}
{{:ВП:УНС|Шаблон:Вулкани на Декадата||||}}