Предлошка:Декадни вулкани: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
{{Navbox
|name = Декадни вулкани
|name =Вулкани на Декадата
|title = [[Декадни вулкани]]
|title = [[File:Слика вулкан 1.png|24px|link=]] [[Вулкани на Декадата]] [[File:Слика вулкан 1.png|24px|link=]]
|titlestyle=background:linear-gradient(to right, #d14f00, #fcab64, #fcab64, #d14f00);
|listclass = hlist
|bodystyle=background: linear-gradient(180deg, #fcefef 75100%, #fce0e0 250%); text-align: center; clear: both; box-shadow: 5px 5px 5px #888888;
|state = collapsed