Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Идеологист“

Ознака: Достава на масовни пораки
Еден совет—кога наведувате одредена личност, пред неговото име се пишува националност и професија. Професијата на Крсте Петков Мисирков (од статијата [[Сергеј Мисирков]]) не е „македонски национален херој“ туку писател/просветител.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 14:47, 24 март 2017 (CET)
::Ти благодарам, ќе го променам тоа и ќе се обидам да не се повтори. Идеологист 09:17, 26 март 2017 (CEST)
 
== Уредувачки натпревар за вулкани ==
 
Здраво, во текот на целиот декември се одржува уредувачки натпревар насочен кон пишување статии за вулкани од сите земји во светот, со што би се зголемил опфатот на нашата Википедија на оваа тема. За најдобрите тројца уредници, како и за најдобрата статија и за оној кој ќе напише најмногу статии за вулкани од различни земји, обезбедени се награди. Прочитајте ја [[Википедија:Уредувачки натпревар/Вулкани|проектната страница]] за натпреварот и земете учество. --[[User:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] <small>([[User talk:MediaWiki message delivery|разговор]])</small> 18:11, 4 декември 2017 (CET)
<!-- Пораката ја испрати Корисник:Ehrlich91@mkwiki преку списокот на https://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B0%D1%82%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8&oldid=3648970 -->