Разговор со корисник:Ajta: Разлика помеѓу преработките

== Уредувачки викенд за градоначалници ==
Здраво Ajta. Ме радува тоа што решивте да учествувате во уредувачкиот потфат за уредување статии за градоначалниците, така што би Ви препорачал да го додадете Вашето корисничко име веднаш до списокот на статии кои ги уредувате во табелата на учесници со цел да се избегне случај друг корисник истовремено да уредува некоја од тие статии. Ви благодарам. Поздрав.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 15:13, 2 декември 2017 (CET)
 
Благодарам на поздравот, ме немаше извесно време во уредувањето поради зафатеност,ама најдов малку слободен прсотор и еве ме. Ќе се ставам и во табелата. Поздрав. [[User:Ajta|Ajta]] <small>([[User talk:Ajta|разговор]])</small> 15:40, 2 декември 2017 (CET)
3.887

уредувања