Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани“

Награда ќе биде доделена и за најдобрата статија, која исто така ќе биде прогласена од страна на жири-комисијата.
 
Посебна награда ќе биде доделена за корисникот кој ќе напише „најмногу статии за вулкани одво најразличниразлични земји“ (предвид се земаат сите статии што ќе бидат оценети со просечна оценка од најмалку 2,0 од страна на членовите на жири-комисијата).
 
===I награда===