Разлика помеѓу преработките на „Бабуна (река)“

Додаден 241 бајт ,  пред 4 години
File:Babuna River.jpg|Долното течение на реката Бабуна во близината на клисурата Пешти
Слика:Babuna Bogomila Macedonia.jpg|Реката Бабуна во селото Богомила
File:Proekt za most na reka Babuna, Omorani, 1938.jpg|Скица на прсторот и положбата на земјиштето на проектиран мост на реката Бабуна, кај село Оморани (1938).
</gallery>
</center>