Разлика помеѓу преработките на „Список на држави во светот“

с
нема опис на уредувањето
(rv)
с
|-
|[[Бразил]]
|ФедералнаСојузна Република Бразил
|[[Бразилија]]
|style="text-align:right"|{{nts|191791000}}
|MEX
|-
|[[ФедералниСојузни Држави на Микронезија|СД Микронезија]]
|ФедералниСојузни Држави на Микронезија
|[[Паликир]]
|style="text-align:right"|{{nts|111000}}