Бабуна (планина): Разлика помеѓу преработките

Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
File:Планинарски дом „Дервен“ 20131011 140708.jpg|Разрушениот [[Планинарски дом „Дервен“]]
File:Бабуна Планина 05.jpg|Поглед на источните падини на Бабуна
File:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 04.jpg|Поглед на врвот Козјак од север
File:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 02.jpg|Препознатливата топка на врвот Козјак
File:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 03.jpg|Препознатливата топка на врвот Козјак
File:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 01.jpg|Поглед на врвот Козјак од југозапад
File:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 12.jpg|Поглед на врвот Козјак од подножјето на запад
</gallery>
</center>