Разлика помеѓу преработките на „Натурализам“

Поправени грешки при пишување.
(Поправени грешки при пишување.)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
 
'''Натурализам''' е уметнички правец кој тежнее кон верно прикажување на стварноста, насочувајќи го вниманието кон надворешни детаљидетали и кон она што не е убаво.
 
==Идеја и претставници==
Анонимен корисник