Разговор со корисник:Dav: Разлика помеѓу преработките

[[Корисник:Gorjan|Gorjan]] 09:59, 21 август 2008 (UTC)
:знаеш. Јас не ја избришав таа статија, туку само ја префрлиф, и сега е [[Машка Кошарка на Летните олимписки игри - 2008]]. Ја префрлиф бидејќи таа статија беше само за мажи. нигде не видов дека се спомнува женска кошарка. И да, би се изненадил кога би дознал од кога сум на википедија :). --[[Корисник:Dav|Dav]] 10:14, 21 август 2008 (UTC)
:нема проблем. сега како што ја направи статијата, е супер. поздрав [[Корисник:Gorjan|Gorjan]] 12:56, 24 август 2008 (UTC)
691

уредување