Разлика помеѓу преработките на „Старо Село (Порече)“

нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
== Општествени институции ==
 
== АдминистрацијаСамоуправа и политика ==
 
=== Изборно место ===
 
Селото е опфатено во склоп на изборното место бр. 0244 според [[Државна изборна комисија на Македонија|Државната изборна комисија]], кое ги опфаќа селата [[Долни Манастирец]] и Старо Село, кое е сместено во Селскиот дом во Долни Манастирец.<ref>{{Наведена мрежна страница|url=http://mojotizbor.mk/arhiva/parlamentarni-izbori-2011/9-uncategorised/194-opisi-na-izbiracki-mesto.html|title=Описи на ИМ|last=|first=|date=|work=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|accessdate=16 октомври 2017}}</ref>
 
На [[Локални избори во Македонија (2017)|локалните избори во 2017 година]], на ова изборно место биле запишани вкупно 102 гласачи.<ref>{{Наведена мрежна страница|url=https://rezultati.sec.mk/Local/Results?cs=mk-MK&r=r&rd=r1&eu=All&m=51&ps=325#|title=Локални избори 2017|last=|first=|date=|work=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|accessdate=16 октомври 2017}}</ref>
 
== Културни и природни знаменитости ==