Разлика помеѓу преработките на „Градоначалник на Прилеп“

с
с
| [[Image:Марјан Ристески.jpg|60px]]
| 2005
| 2017
| ''сега''
| [[Локални избори во Македонија (2005)|2005]]<br>[[Локални избори во Македонија (2009)|2009]]<br>[[Локални избори во Македонија (2013)|2013]]
| [[ВМРО-ДПМНЕ]]
|-
|style="background-color: blue" |
| Илија Јованоски
|
| 2017
| ''сега''
| [[Локални избори во Македонија (2017)|2017]]
| [[СДСМ]]
|}