Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

::Е па ај некој нека го контактира по мејл да каже дали уште планира да го одржува. Ако не, нека каже лозинка и корисничко име па некој друг нека постира содржини. Поздрав.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 09:42, 21 јули 2017 (CEST)
 
== Напис за Википедија на Пулс24македонски јазик на Пулс 24 ==
Почитувани википедијанци, на порталот Пулс 24 денес се појави [http://www.puls24.mk/mk/vesti/dezuren-saren-plukac-gi-vandalizira-statiite-na-vikipedija-dovedena-vo-prasanje-nejzinata-objektivnost напис], во кој на многу невкусен начин се наведува дека некој администратор на Википедија на македонски јазик ја вандализирал статијата „[[Ден на мaкедонската револуционерна борба]]“, а потоа за истото лице се откриваат информации со политичка заднина. Мислам дека ова е јавен напад на интегритетот на администраторите на Википедија на македонски јазик и поради тоа ве повикувам да дадете мислење за тоа на кој начин да реагираме како заедница. Ви благодарам.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 22:32, 9 октомври 2017 (CEST)