Разлика помеѓу преработките на „Пипер“

Одземени 23 бајти ,  пред 3 години
с
File:Пипер во Скопско.jpg|Пипер во с.[[Трубарево]]
File:Пипер во Скопско.jpg|Пипер во с.[[Трубарево]]
File:Агроекспедиција Тиквешија 04Пиперки-ајварки.jpg|Пиперки од сортата „ајварка“
File:Пиперки везени.jpg|Пиперки везени во с.[[Љубојно]]
File:Пиперки на тераса.jpg|Пиперки на тераса во с.[[Љубојно]]
20

уредувања