Разлика помеѓу преработките на „Пипер“

Нема измена во големината ,  пред 3 години
File:Пипер во Скопско.jpg|Пипер во с.[[Трубарево]]
File:Пипер во Скопско.jpg|Пипер во с.[[Трубарево]]
File:Агроекспедиција Тиквешија 04.jpg|Пиперки од сортата „ајварка“
File:Пиперки везени.jpg|Пиперки везени во с.[[Љубојно]]
File:Пиперки на тераса.jpg|Пиперки на тераса во с.[[Љубојно]]
File:Пиперки.jpg|Пиперки во с.[[Љубојно]]
File:Агроекспедиција Тиквешија 04.jpg|Пиперки од сортата „ајварка“
</gallery>
</center>