Разлика помеѓу преработките на „Жито“

Нема измена во големината ,  пред 4 години
File:'Рж (Македонија) 06.jpg|Поле со див 'рж на планината [[Бистра]], самоникнат од некогашни посеви
File:'Рж (Македонија) 11.jpg|Поле со див 'рж на планината [[Бистра]], самоникнат од некогашни посеви
File:'Рж (Македонија) 0807.jpg|Класје од див 'рж на планината [[Бистра]], самоникнат од некогашни посеви
</gallery>
</center>