Источен часовен појас: Разлика помеѓу преработките

с
[проверена преработка][проверена преработка]
==== Други земји ====
Други земји во источниот часовен појас се:
* [[{{знаме|Бахами]]}}
* [[Панама]]
* [[{{знаме|Јамајка]]}}
* {{знаме|Куба}}
* [[Хаити]]
* [[{{знаме|Мексико]]}}: источната држава [[Кинтана Ро]] извесно време во 1990-тите била под EST
* [[Куба]]
* [[{{знаме|Панама]]}}
* [[Бахами]]
* [[{{знаме|Хаити]]}}
* [[Мексико]]: источната држава [[Кинтана Ро]] извесно време во 1990-тите била под EST
 
=== Јужна Америка ===