Отвори го главното мени

Промени

с
Робот: Автоматизирана замена на текст (-== Видете исто така == +== Поврзано ==)
{{col-end}}
 
== Поврзано ==
== Видете исто така ==
{{ИнтерВики|код=cu|јазик=старословенски}}
{{wikibooks|Old Church Slavonic}}