Разлика помеѓу преработките на „Пипер“

Додадени 6 бајти ,  пред 3 години
File:Пиперки-МК 01.jpg|Пиперки растат на нива во с.[[Добрејци]], [[Струмичко]]
File:Пиперки-МК 03.jpg|Пиперки растат на нива во с.[[Добрејци]], [[Струмичко]]
File:Пипер МК 02.jpg|Пиперки растарастат на нива во с.[[Миравци]], [[Гевгелиско]]
File:Пипер МК 03.jpg|Пиперки растарастат на нива во с.[[Миравци]], [[Гевгелиско]]
File:Пипер МК 01.jpg|Пиперки растарастат на нива во с.[[Миравци]], [[Гевгелиско]]
File:Феферонки-МК 01.jpg|Феферонки, вид на пипер, на нива во с.[[Добрејци]], [[Струмичко]]
File:Феферонки-МК 03.jpg|Феферонки, вид на пипер, на нива во с.[[Добрејци]], [[Струмичко]]