Разлика помеѓу преработките на „Национална арена „Тоше Проески““

File:SStandPhilipIIArena.jpg|Поглед од јужната трибина
File:UEFA Super Cup 2017 - Skopje, Macedonia 17.jpg|Роналдо се подготвува да влезе во игра на [[УЕФА Супер Куп 2017]] во [[Скопје]]
File:UEFA Super Cup 2017 - Skopje, Macedonia 04.jpg|Играчите на екипите излегуваат на теренот на [[УЕФА Супер Куп 2017]] во [[Скопје]]
File:UEFA Super Cup 2017 - Skopje, Macedonia 06.jpg|Екипите пред почетокот на натпреварот на [[УЕФА Супер Куп 2017]] во [[Скопје]]
File:UEFA Super Cup 2017 - Skopje, Macedonia 02.jpg|Церемонијата пред натпреварот на [[УЕФА Супер Куп 2017]] во [[Скопје]]
File:UEFA Super Cup 2017 - Skopje, Macedonia 07.jpg|Тимовите пред почетокот на натпреварот на [[УЕФА Супер Куп 2017]] во [[Скопје]]
File:UEFA_Super_Cup_2017_-_Skopje,_Macedonia_10.jpg|Роналдо изведува слободен удар на Филип Втори Арената на [[УЕФА Супер Куп 2017]] во [[Скопје]]
</gallery>
</center>