Разговор со корисник:Dav: Разлика помеѓу преработките

→‎кошарка: нова секција
(→‎кошарка: нова секција)
--[[Корисник:SmartM&amp;M|Макс]]<sup>([[Разговор со корисник:SmartM&amp;M|разговор]])</sup> 17:16, 16 август 2008 (UTC)
[[Слика:Resilient Barnstar.png]]
 
== кошарка ==
 
за статија од видот на http://sr.wikipedia.org/wiki/Кошарка_на_Олимпијским_играма_2008., како би ја напишал ти поинаку?
зар може нешто да биде разично од 3те табели таму? зошто не работиш на нешто позитивно, место јас што правам да бришиш? зошто немаш ни трошка почит: јас сум на македонската википедија многу многу подолго од тебе.
[[Корисник:Gorjan|Gorjan]] 09:59, 21 август 2008 (UTC)
691

уредување