Разлика помеѓу преработките на „Податотека:Wyzant logo.png“

{{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Визант |Извор = https://www.wyzant.com/images/logos/wyzant-logo2x.png |Дел = Цело |Ниска_резолуција = да |други_информаци...
({{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Визант |Извор = https://www.wyzant.com/images/logos/wyzant-logo2x.png |Дел = Цело |Ниска_резолуција = да |други_информаци...)
 
(нема разлика)