Разлика помеѓу преработките на „Податотека:Preply logo.png“

{{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Приплај |Извор = https://www.newswire.com/news/preply-5-most-challenging-languages-to-learn-19559473 |Дел = Цело |Ниска_резолуција = д...
({{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Приплај |Извор = https://www.newswire.com/news/preply-5-most-challenging-languages-to-learn-19559473 |Дел = Цело |Ниска_резолуција = д...)
(нема разлика)