Нова либерална партија: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
| party_name = Нова либерална партија<br />НЛП
| party_articletitle = НЛП
| founder = Зоран Крстевски
| leader = Драган Василески
| secretary_general = Михаил Давидовски