Разлика помеѓу преработките на „Острови во Маршалските Острови“

с
 
==Ненаселени острови==
10 атоли[[атол]]и или острови не се населени:
 
{| class="wikitable"
|-
!Атол
!атол<br>остров
!Група
!островска<br>група
!Површина (км<sup>2</sup>)
!површина (km.²)
!површина (mi.²)
|-
| [[Ајлингинае]] || [[Ралички Острови]] || 3 || 1
|-
| [[Бикар]] || [[Ратачки Острови]] || 0 || 0
|-
| [[Бикини (атол)|Бикини]] || [[Ралички Острови]] || 6 || 2
|-
| [[Бокак]] || [[Ратачки Острови]] || 3 || 1
|-
| [[Ерикуб]] || [[Ратачки Острови]] || 2 || 1
|-
| [[Џемо (атол)|Џемо]] || [[Ратачки Острови]] || 0 || 0
|-
| [[Надикдик]] || [[Ратачки Острови]] || 1 || 0
|-
| [[Ронгерик]] || [[Ралички Острови]] || 2 || 1
|-
| [[Токе]] || [[Ратачки Острови]] || 1 || 0
|-
| [[Уџеланг]] || [[Ралички Острови]] || 2 || 1
|}