Разлика помеѓу преработките на „Нова Демократија (2008)“

нема опис на уредувањето
:''За останати значења на поимот „Нова Демократија“, видете ја [[Нова Демократија|страницата за појаснување]].''
 
{{Infobox Political_Party |
| state = Република Македонија |
| party_name = Нова Демократија<br />Demokracia e Re |
| party_logo = [[Податотека:Demokracia e Re_logo.jpg|150px|]] |
| colorcode = red |
| party_articletitle = |
| leader = |
| foundation = [[2008]] |
| ideology = либерализам |
| international = ''Noneнема'' |
| european = |''нема''
| colours = Црвена и црна |
| headquarters = [[Скопје]], |[[Република Македонија]]
| website = [http://www.demokraciaere.org/ www.demokraciaere.org]
}}