Разлика помеѓу преработките на „Влада на Македонија од 1998“

* Образование и наука: [[Ненад Новковски]]
* Култура: [[Ганка Самоиловска - Цветанова]]
* Локална самоуправа: [[Фаик АсланиАрслани]] (ДПА)
 
=== Реконструкција на владата од ноември 2001 ===
7

уредувања