Предлошка:Начела и напатствија: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
|list9 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Големина на статиите|Големина на статиите]]{{·w}} [[Википедија:Прирачник за стилот|Прирачник за стилот]]{{·w}} [[Википедија:Именување на статии|Именување на статии]]{{·w}} [[Википедија:Именување на држави и изведени придавки|Именување на држави и изведени придавки]]{{nowrap end}}
|group10 = Огласни табли
|list10 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Список на корисници со одземени уредувачки праваадминистратори|Список на корисници со одземени уредувачки праваадминистратори]]{{·w}} [[Википедија:Огласна табла за администратори|Огласна табла за администратори]]{{·w}} [[Википедија:Барање за одземањеОдземање на уредувачкиадминистраторски права на корисникстатус|Барање за одземањеОдземање на уредувачки права наадминистраторски корисникстатус]]{{nowrap end}}
}}<noinclude>
{{collapsible option}}
85

уредувања