Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

→‎Creative Commons слики: + cc 3.0 верзиите
сНема опис на уредувањето
(→‎Creative Commons слики: + cc 3.0 верзиите)
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Cc-by-sa-2.5|Cc-by-sa-2.5]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Cc-by-sa-2.5}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Cc-by-3.0|Cc-by-3.0]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Cc-by-3.0}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Cc-by-sa-3.0|Cc-by-sa-3.0]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Cc-by-sa-3.0}}
 
==Слики во јавен домен==