Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Retrohead“

кои статии?--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:21, 2 мај 2017 (CEST)
:Таа што ја линкуваше во претходниот пост.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 19:22, 2 мај 2017 (CEST)
 
таа ја пишував на брзина... инаку на википедија имам 40 000 уредувања и повеќето статии се избрани --[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:26, 2 мај 2017 (CEST)