Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Retrohead“

Ако не престанеш со своето тролување ќе побарам да те казнат... Меѓу другото... статиите не ти се умерени, односно две или повеќе гледишта, со други зборови правиш класична пропаганда...--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:01, 2 мај 2017 (CEST)
:Сите гледишта се застапени. [[Тиранска платформа (2017)|Ова]] е пример за пропаганда.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 19:03, 2 мај 2017 (CEST)
 
Упад во собрание... демек платформата била само за унапредување на албанскиот јазик... треба да ги кажеш сите гледишта, на сите чинители...--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:06, 2 мај 2017 (CEST)