Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Огласна табла за администратори“

(молам за администраторско внимание)
==Однесување на корисникот [[Корисник:Виолетова|Виолетова]]==
Станува збор за статијата [[Филип Петровски]]. Корисникот [[Корисник:Виолетова|Виолетова]] избриша реченици кои директно се цитирани од списанието „Фокус“ велејќи дека цитираната статија ја немало на интернет. Откако на [[Разговор со корисник:Виолетова#Филип Петровски|нејзината страница за разговор]] и објаснив дека е најдобро да побара од корисникот [[Корисник:ГП|ГП]], кој ја напишал содржината, по мејл да ѝ испрати скенирани страници од „Фокус“, повторно ревертираше со истото објаснување дека статијата од Фокус ја нема на Интернет. Како шлаг на тортата, своерачно ја заклучи статијата иако е вмешана страна во спорот. Вакво несериозно однесување од администратор ретко имам видено. Молам за трето мислење.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 18:58, 2 мај 2017 (CEST)
 
* Виолетова е една од постарите уредувачи на мк википедија... Работи согласно правилата на википедија... сметам дека делувањето на Retrohead е чисто троловско... --[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:03, 2 мај 2017 (CEST)