Разлика помеѓу преработките на „Претседател на Собранието на Македонија“

(додавање шаблон)
|-
! style="background:#990000; color:white"| 7
| [[Трајко Вељаноски]]<br />{{small|(1962–)}} || [[File:Trajko Veljanovski 2015.jpg|60px]] || 21 јуни 2008 || денес<br/ >(претседавач) || [[Внатрешна македонска револуционерна организација - Демократска партија за македонско национално единство|Внатрешна македонска револуционерна организација<br>–<br>Демократска партија за македонско национално единство]]
|}