Разлика помеѓу преработките на „Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје“

ставено е името на актуелниот декан
с
(ставено е името на актуелниот декан)
|established = [[1974]]
|staff=
|dean= д-р МаксимАнета КаранфиловскиДучевска
|city= [[Скопје]]
|country= [[Македонија]]
Анонимен корисник