Разлика помеѓу преработките на „Државна изборна комисија“

с
нема опис на уредувањето
с
| jurisdiction = [[Собрание на РМ]]
| headquarters = [[Скопје]], {{МКД}}
| employees = 102<ref>{{нмс| title= Извештај за следењето на примената на начелото на соодветна и правична застапеност за 2015 година| url= http://ombudsman.mk/upload/d/spz-2015-Mk.pdf | publisher= Народен правобранител на Република Македонија | date= јуни, 2016 | accessdate=2017-03-19}}</ref> (2015)
| employees =
| budget =
| minister1_name =