Разлика помеѓу преработките на „Организација за безбедност и соработка на Европа“

с
нема опис на уредувањето
с
с
|leader_name1 = <span style="white-space:nowrap">{{flagicon|Italy}} Ламберто Заниер</span>
|leader_title2 = Претседавач на Постојаниот совет
|leader_name2 = <br />{{flagiconnowrap|Serbia}}&nbsp;{{nowrapflagicon|AUT}} [[ИвицаСебастијан ДациќКурц]]}}
|leader_title3 = Претставник за слободата на медиумите
|leader_name3 = <br />{{flagicon|Bosnia and Herzegovina}}&nbsp;{{nowrap|Дуња Мијатовиќ}}