Разлика помеѓу преработките на „Козјак“

Додадени 128 бајти ,  пред 4 години
* [[Козјак (врв)|Козјак]] - врв на планината Бабуна, Македонија;
* [[Козјак (планина)|Козјак]] - планина во Македонија и Србија;
* [[Козјак (Мариово)|Козјак]] - планина во областа [[Мариово]], Македонија;
* [[Козјак (Хрватска)|Козјак]] - планина во Далмација, Хрватска;
* [[Козјак (езеро)|Козјак]] - вештачко езеро во Македонија;