Slovolyub

Членува од 24 јули 2010
технички
(технички)
Сум [[Украинци|Украинец]]. Живеам во [[Полтавска област|Полтава]]. Преведем некои статии од македонски на [[Украински јазик|украински]] за Википедија.
Јас сум многу заинтересиран во [[македонскиот јазик]]. Посакувам сите наши колеги од Википедија креативен успех и неуморност!
 
{{Корисник uk}}
{{Babel|#babel:mk-1|ru-4|pl-3|en-4|de-3|hr-2|sr-1|bg-1|it-1}}
{{Непушач}}
{{Корисник Анти-Косово}}
24

уредувања