Ca7apult

Членува од 7 јануари 2011
Одземени 835 бајти ,  пред 3 години
нема опис на уредувањето
width=45
</inputbox>
 
{| class=infobox width=250px
| colspan=2 align=center style="background:#DDDDFF"| '''<center>Големина на Википедија<br>на македонски јазик</center>'''
|-
| Статии: || {{БРОЈНАСТАТИИ}}
|-
| Вкупно страници: || {{БРОЈНАСТРАНИЦИ}}
|-
| Просечно преработки: || {{пб|{{#израз: {{БРОЈНАУРЕДУВАЊА:R}}/{{БРОЈНАСТРАНИЦИ:R}} round 2}}}}
|-
| [[Википедија:Администратори|Администратори]]: || {{БРОЈНААДМИНИСТРАТОРИ}}
|-
| Вкупно корисници: || {{БРОЈНАКОРИСНИЦИ}}
|-
| colspan=2 | <small>Се однесува на {{ТЕКОВЕНДЕН}} {{ТЕКОВЕНМЕСЕЦИМЕ}} {{ТЕКОВНАГОДИНА}} г.</small>
|}
 
{{Вики-Одржување|Ca7apult}}