Ca7apult

Членува од 7 јануари 2011
Додадени 237 бајти ,  пред 3 години
нема опис на уредувањето
с (RadiX ја премести страницата Корисник:Koyaanisqatsi9 на Корисник:Ca7apult: Автоматски преместена страницата при преименување на корисникот „[[Speci...)
 
<div style="background:black;blue; color:white; filter:alpha(opacity=70); -moz-opacity: 0.70; opacity: 0.70; font-family:Trebuchet MS, sans-serif; padding:1em">
<center><big>'''[https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:Vasil1234/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B8 ПРИДОНЕСИ]'''
<center><big>'''[[Корисник:Koyaanisqatsi9/Кориснички_кутии|КОРИСНИЧКИ КУТИИ]]'''
</div>
 
<div style="background:black;blue; color:white; filter:alpha(opacity=70); -moz-opacity: 0.70; opacity: 0.70; font-family:Trebuchet MS, sans-serif; padding:1em">
</div>
| {{click|image=Awards icon.svg|link=Корисник:Vasil1234/Награди|width=100px|height=100px}}