Шумен (област): Разлика помеѓу преработките

Нема измена во големината ,  пред 5 години
с
Тушовица,
Чернооково
 
=== [[Општина Хитрино]] ===
Бајково,
Близнаци,
Висока Полјана,
Врбак,
Дл’жко,
Добри Војниково,
Единаковци,
Живково,
Звегор,
Иглика,
Калино,
Камењак,
Развигорово,
Сливак,
Становец,
Студеница,
Тервел,
Тимарево,
Трем,
[[Хитрино]],
Черна
 
=== [[Општина Каолиново]] ===
Черни Врх,
Јанково
 
=== [[Општина Хитрино]] ===
Бајково,
Близнаци,
Висока Полјана,
Врбак,
Дл’жко,
Добри Војниково,
Единаковци,
Живково,
Звегор,
Иглика,
Калино,
Камењак,
Развигорово,
Сливак,
Становец,
Студеница,
Тервел,
Тимарево,
Трем,
[[Хитрино]],
Черна
 
=== [[Општина Шумен]] ===
340

уредувања