Разлика помеѓу преработките на „Региони во Нов Зеланд“

с
нема опис на уредувањето
с
с
poly 176 233 167 233 152 251 142 240 123 261 76 301 73 319 69 319 69 325 83 325 86 332 92 331 94 338 99 330 110 331 112 311 145 294 154 296 155 289 152 286 147 286 147 272 158 266 [[Кантербери_(Нов Зеланд)|Кантербери]]
poly 75 301 61 300 54 304 53 311 42 312 41 335 45 345 58 350 63 345 66 347 61 358 66 382 71 388 82 383 94 364 102 363 104 361 100 357 105 349 111 330 98 331 95 338 92 338 92 331 85 331 82 323 69 324 69 319 73 318 [[Отаго]]
poly 42 312 37 312 12 341 3 359 2 369 8 376 24 378 28 375 32 377 32 381 44 382 43 386 48 390 57 387 64 391 70 388 65 382 61 358 66 347 62 343 58 350 45 345 41 335 43 325 [[Саутленд_(регион)Саутленд|Саутленд]]
poly 30 394 34 398 25 412 34 412 47 405 47 398 40 391 [[Саутленд_(регион)Саутленд|Саутленд]]
 
desc bottom-left
|align="center"|15 || [[Отаго]] || Регионален совет на Отаго || [[Данидн]] || [[Јужен Остров|Јужен]] || align="right"|31.990 || align="right"|{{НЗ население-податоци|Otago Region|y}} || align="right"|<code>NZ-OTA</code>
|-
|align="center"|16 || [[Саутленд (регион)|Саутленд]] || Регионален совет на Саутленд || [[Инверкаргил]] || [[Јужен Остров|Јужен]] || align="right"|34.347 || align="right"|{{НЗ население-податоци|Southland Region|y}} || align="right"|<code>NZ-STL</code>
|-
| colspan="8" style="font-size:smaller" |