Општина Чашка: Разлика помеѓу преработките

Додадени 32 бајти ,  пред 5 години
с
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
| епошта = opstina@caska.gov.mk
| веб = www.caska.gov.mk
| населени места = Селата: [[Бањица]], [[Бистрица (Велешко)|Бистрица]], [[Богомила]], [[Бусилци]], [[Владиловци]], [[Витанци]], [[Војница]], [[Габровник]], [[Голозинци]], [[Горно Врановци]], [[Горно Јаболчиште]], [[Долно Врановци]], [[Долно Јаболчиште]], [[Дреново (Велешко)|Дреново]], [[Еловец]], [[Извор (Велешко)|Извор]], [[Капиново]], [[Крајници]], [[Крива Круша]], [[Крнино]], [[Лисиче]], [[Мартолци]], [[Мелница (Велешко)|Мелница]], [[Мокрени]], [[Нежилово (Велешко)|Нежилово]], [[Ново Село (Велешко)|Ново Село]], [[Оморани]], [[Ораов Дол]], [[Ореше]], [[Отиштино]], [[Папрадиште (Велешко)|Папрадиште]], [[Плевење (село)|Плевење]], [[Поменово]], [[Попадија]], [[Раковец (Велешко)|Раковец]], [[Смиловци]], [[Согле]], [[Стари Град]], [[Степанци (Велешко)|Степанци]], [[Теово]], [[Црешнево (Велешко)|Црешнево]] и [[Чашка (Велешко)|Чашка]]
}}