Македонски парламентарни избори (1990): Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
| next_election = Македонски парламентарни избори, 1994
| next_year = 1994
| seats_for_election = 120 мандати во [[Собрание на Република Македонија|Собранието]]
| seats_for_election =
| election_date = 11 ноември и 25 ноември 1990
| image1 =