Разлика помеѓу преработките на „Западни Словени“

нема опис на уредувањето
с
Мнозинство: [[Чешка]], [[Полска]], [[Словачка]].
Малцинство: [[Германија]], [[Унгарија]].
|langs=[[Западнословенски јазици]]:<br><small>[[КашупскиГорнолужички јазик|КашупскиГорнолужички]], [[ЛужичкиДолнолужички јазицијазик|ЛужичкосрпскиДолнолужички]], [[Кашупски јазик|Кашупски]], [[Полски]], [[Словачки]], [[Чешки]], [[Шлезиски јазик|Шлезиски]]</small>
|rels= [[Католицизам]], [[Атеизам]]
|related = [[Словени]]
3.670

уредувања